Увид у поднету Студију о процени утицаја на животну средину пројекта Аутопута Е-80, деоница Ниш-Плочник

Обавештавају се грађани и заинтересоване организације да је носилац пројекта ЈП „Путеви Србије“ поднео Министарству заштите животне средине Захтев за сагласност на Студију о процени утицаја на животну средину пројекта Аутопута Е-80, деоница Ниш-Плочник.

Увид у поднету Студију о процени утицаја на животну средину се може извршити у просторијама Министарства животне средине, Омладинских бригада бр.1,соба 428,сваког радног дана од 11-14 часова, у року од 20 дана од дана објављивања овог Обавештења, као и на сајту http/www.ekologija.gov.rs/obavestenja/procena-uticaja-nazivotnu-sredinu/,-службени сајт Министарства.

Заинтересована јавност може да изврши увид у садржину предметне Студије сваког радног дана и у просторијама Градске управе града Ниша, у року од 20 дана од дана објављивања овог обавештења.

Мишљења и примедбе на Студију о процени утицаја на животну средину се подносе у писаном облику и достављају Министарству заштите животне средине, Омладинских бригада 1, Нови Београд.

Презентација Студије и јавна расправа биће одржане 24.08.2018.године са почетком у 11 часова у просторијама Градске управе града Ниша.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*