Због најављених високих температура, овог викенда се очекује рекордна посета прокупачком базену

 

Према информацијама Републичког хидрометеоролошког завода, у  Србији ће наредних дана бити веома топло, са дневном температуром од 34 до 38 степени, па Прокупчанима не преостаје ништа друго него да спас од врућине потраже негде у хладовини, поред воде, или на Градском базену, омиљеном купалишту свих генерација наших суграђана.

-Због најављених врућина, наступајућег викенда очекујемо и рекордну овогодишњу посету базену, казао је Братислав Лукић, директор Туристичко спортске организације, у оквиру које ради базен.

Према његовим речима, кишно време које је пратило ово лето, смањило је посету, али се са порастом температуре и сунчаним данима то поправља, па тако ових дана, у просеку око 500 одраслих и деце дневно посети Градски базен.

-Поред купања у базену за одрасле и децу, посетиоцима нудимо и друге интересантне забавне и спортске садржаје, како би им боравак био још занимљивији, казао је Лукић.

Он подвлачи да сви они који одлуче да дан проведу на овом омиљеном градском купалишту, могу по повољним ценама да ручају, односно купе брзу храну, освежавајуће напитке и сладолед, као и да бесплатно користе мобилијар и сунцобране.

Прокупачки базен ради сваког дана, од 10 до 18 сати, а цене улазница за целодневни боравак су симболичне, и износе 50 динара за децу и 100 динара за одрасле.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*