АЛАДИН ОД ДАНАС АНГАЖОВАН У ВЕБЕРУ: ХВАЛА ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ И РУКОВОДСТВУ ПРЕДУЗЕЋА, А ХВАЛА И ОНИМА КОЈИ СУ МЕ ИСКОРИСТИЛИ У ПОЛИТИЧКЕ СВРХЕ

Након што је изгубио посао чистача у Јавно – комуналном предузећу „Хамеум“ и након што је, како каже, искоришћен од стране појединаца из Прокупља који би све дали да су сада на власти и појединих медија, Аладин Еминовић из Прокупља од данас је ангажован у предузећу „Пор Вернер и Вебер“. За ово, истиче Аладин, најзаслужнији је градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић, и он се овом приликом захваљује њему и комплетном руководству Града Прокупља, који су му много помогли.

-Градоначелник је чуо да постоји потреба за радником на пражњењу контејнера, и одмах ме је обавестио. Руководство Вебера је већ знало да сам добар радник али сам сигуран да је и градоначелник Милан казао неку лепу реч за мене, обзиром да је локална самоуправа у сталном контакту са овим предузећем које послује на територији града Прокупља. Хвала њему и актуелној власти, ово није први пут да ми помажу, истиче Аладин.

Са осмехом на лицу, овај Прокупчанин каже да ће у новој фирми наставити добро и вредно да ради, какав је био и на бившем послу и верује да ће у неком наредном периоду, у овом предузећу или неком сличном, добити решење на неодређено.

Он се осврнуо на период када је остао без посла, и када му је било најтеже.

-Забринуше се људи, али је та брига нешто кратко трајала. Нису потребне неке велике школе да човек схвати да је све то била само глума и да су преко мог случаја појединци хтели да прикупе јефтине политичке поене. Добио сам нека обећања да ће да ми се помогне ако изађем у јавност, и кад су ме искористили, нико ми се више није јављао. Све до сада, кад су ме позвали из локалне самоуправе и Вебера. Не знам шта друго да кажем сем да се још једном захвалим руководству Вебера, као и представницима Града, који су још и казали „добар и вредан радник не може да буде без посла“, заврашава Аладин.

Директор предузећа „Пор Вернер и Вебер“ Славиша Станковић, истиче да је и раније чуо за Аладинов случај, да је добар и вредан радник, али му је то потврдио и градоначелник Прокупља.

-Са локалном самоуправом смо у свакодневном контакту, и градоначелник неретко зна да каже „ако имате неку потребу за радницима, ако се отвори нека могућност, да се запосле људи, да нормално живе и раде у свом граду…, каже Станковић.

Градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић поздравља одлуку предузећа „Пор Вернер и Вебер“ да ангажује Аладина.

-Политика и циљеви актуелне власти усмерени су на то да сви грађани Прокупља добију запослење, да остану у свом граду, и да од свог рада живе и издржавају породице. Отварањем нових радних места и изградњом нове индустријске зоне, смањиће се незапосленост у Топлици, што је један од наших најважнијих циљева. Само на тај начин помажемо људима, и долази се до бољитка, закључио је градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић.

Tekst i foto: Prokuplje na dlanu

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*