Радови у Улици „9.октобар“ измењен редослед саобраћаја

 
 

Због радова на  реконструкцији улице које обавља ЈП „Путеви Србије“ почев од 06. до 09. маја у улици „9. октобар“, односно од раскрснице код Градске управе до Цркве Свeтог Прокопија доћи ће до измене у саобраћају, тако што ће се кретање возила одвијати само једном траком наизменично, саопштили су из Градске управе у Прокупљу.

     

Такав режим саобраћаја важиће у време када су по правилу и мање гужве на путевима и то сваког дана у периоду од 16 до 22 сата па се препоручује грађанима да у том периоду користе алтернативне улице како се не би стварала велика саобраћајна загушења.

Радове на реконструкцији дела улице „9. октобар“, на иницијативу челника Града Прокупља у потпуности финансирају Путеви Србије, и када она буде завршена то ће много значити возачима којима су оштећења на коловозу у том делу улице правила проблеме у саобраћају.

Да подсетимо да је тај део улице „9. октобар“ уједно и део магистралног пута Ниш-Куршумлија–Мердаре и да том саобраћајницом дневно кроз Прокупље прође велики број возила и теретних камиона.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*