Бесплатна школа фудбала

 
 

Спортски центар Прокупље донео је одлуку, да са уласком у 2021. годину, школа фудбала у ове установе, ослободи чланарине своје полазнике и тако спорт, а пре свега фудбал као масовни, учини доступним свима.

Иначе, ова школа постоји од 2008. године, и досадашњим резултатима апсолутно оправдава своје постојање, а Дејан Стојановић, који је уз Александра Пантића део стручно педагошког тима, истиче да и досадашња чланарина, поред тога што није била императив, била је симболична.

Прикупљена материјална средства су се враћала деци кроз куповину спортских реквизита, опреме, превоза, сендвича и сокова приликом учешћа на турнирима, новогодишњих пакетића које ова школа сваке године дели својим играчима, што је чини јединственом на овим просторима, а мене лично, поносним што учествујем у раду исте, рекао је Дејан Стојановић

Тренутно ова школа броји стотинак полазника, девојчица и дечака, узраста од 5 до 12 година, који у зимском периоду тренирају у спортској хали др Зоран Ђинђић, а са лепшим временом и на “мини-пич” терену са вештачком травом.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*