Фондација „Ана и Владе Дивац“ поделила помоћ становницима најудаљенијих села на територији Прокупља


Фондација “Ана и Владе Дивац”, становницима Таврљана, Арбанашке, Трновог Лаза и Крушевице, донирала је пакете са основним животним намирницама и хигијенским средствима. Ове пакете, добило је 100 мештана који живе у тим селима.
Представник Фондације, Урош Делић, изјавио је да су им у овој акцији, велику помоћ пружили чланови Градског већа Маја Башић и Милош Костић.
-Чули смо да су Товрљане и остала наведена села, најудаљенији од Прокупља. Исто тако, сазнали смо да у тим селима, највећим делом живе старачка домаћинства. Зато смо се определили да једну од првих овогодишњих акција спроведемо баш на територији Прокупља, по тим селима, изјавио је Делић и додао да ово није прва акција коју Фондација “Ана и Владе Дивац” спроводи у нашем граду.
Он је истакао да ће већ почетком другог полугодишта, бити расписан конкурс за ученике завршних разреда Пољопривредне школе “Радош Јовановић Сеља” за бесплатну доделу пољопривредне опреме.
Члан Градског већа, Маја Башић, рекла је да је ова акција још један доказ да се води рачуна и о становницима најудаљенијих села на територији Прокупља.
-Са Фондацијом “Ана и Владе Дивац” имамо одличну сарадњу, казала је Башић.
Она се у име локалне самоуправе захвалила Фондацији на помоћи и додала да верује да ће сарадња бити наставњена.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*