Рукометаши Топличанина почели припреме


Традиционалном прозивком и првим тренингом, рукометаши Топличанина почели су припреме за наставак првенства у рукометној Супер Б лиги. Након завршетка јесењег дела, клуб је напустио дугогодишњи први тренер Мирослав Ђорђевић, као и играчи Међедовић и Цветковић. Рукометаше Топличанина ће са клупе предводити Миљан Манић, некадашњи играч, од кога сви у клубу очекују новине и напредак у раду.
-Одлучили смо се за промену тренера. Растали смо се са Ђорђевићем на обострано задовољство, дошло је до засићења, али најважније је да смо остали у коректним односима. Кад смо бирали новог тренера, сложили смо се да ангажујемо млађег стручњака, жељног афирмације. Мислимо да је Манић пун погодак и очекујемо напредак, пре свега младих играча, а самим тим и целе екипе, истакао је Братислав Дуњић, потпредседник РК Топличанин.
Рукометаши Топличанина, припреме ће обавити у Прокупљу, а циљеви су: средина табеле, унапређење игре и афирмација младих играча.
-Имамо млађе селекције од којих много очекујемо. Не можемо да доводимо играче са стране и морамо да се ослонимо на своје кадрове. Један смо од најстабилнијих клубова на спортској сцени Прокупља, немамо обавеза и дуговања ван клуба. Имамо неизмирене хранарине играчима за прошлу годину, што очекујемо да са новим буџетом регулишемо. Оно што нам је врло важно, имамо обећање да ове године добијемо средства за адаптацију спортског простора РК Топличанин крај базена, чиме би створили оптималне услове за тренинге у летњем периоду, закључио је Дуњић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*