Интензивирани радови на путној мрежи у граду и на сеоском подручју

Након укидања ванредног стања на територији Прокупља убрзано се почело са радовима на путној мрежи, изјавио је члан Градског већа задужен за инфраструктуру Жарко Копривица.
Он је истакао да су актуелизовани радови у селу Поточић , односно да је након урађених земљаних радова сада почело насипање пута у дужини од пола километра, који ће након тога бити и асфалтиран.
Копривица је прецизирао да је из локалног буџета за ове радове издвојено укупно 4.684.000 динара.
Према његовим речима данас су почели и радови на реконструкцији пута у селу Бериље где ће се ископ, насипање и асфалтирање обавити у делу од државног пута према сеоском гробљу у дужини од 460 метара. За ове радове из градског буџета биће издвојено 3.666.000 динара.
Како је најавио Копривица, наредних дана крећу и радови на насипање путева од Микуловца до Бајчинца, од Старог Момчилова до Кожинца, као и у селима Плочник и Горња Топоница у засеоку Рашевац .
Радови на путној инфраструктури интензивирани су и у градској зони, па су данас кренули припремни радови на постављању бехатон плоча у Улици Војводе Мишића.
Како је објаснио већник заадужен за инфрастрктуру, од улице Ратка Павловића према Татковој бехатон плоче су већ постављене на левој страни, а сада ће се радити десна страна тротоара. Укупна површина тако постављених бехатон плоча износиће 400 квадратних метара.
– У наредном периоду максимално ћемо искористити повољне временске прилике за радове на путној мрежи како у граду, тако и на сеоском подручју, истакао је члан прокупачког Већа задужен за инфраструктуру Жарко Копривица.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*