„Културно лето 2019“ отворено изложбом најмлађих Прокупчана

Прокупачки Дом културе „Радивој Увалић Бата“ је овогодишње Културно лето, које реализује под називом „Културно разведравање“, започео на традиционалан и препознатљив начин, изложбом радова полазника Предшколске установе „Невен“.

“Оно што је добро, не треба мењати”, каже организатор и додаје да су деца и њихова машта, најбољи почетак још једног Културног лета.

Радећи заједно са својим васпитачима, који су били ту само да их правилно усмере, малишани су насликали права мала уметничка дела. На њиховим радовима су, како су истакли, само неке од жеља које желе за себе, али и своје најдраже, породицу и другаре. Маштовитост и креативност у коришћењу боја и линија најмлађих Прокупчана, заинтересовани могу погледати у холу Дома културе.

Програм Културног лета наставља се вечерас, позоришном представом „Позориште у паланци“, коју ће извести прокупачко Аматерско позориште „Хранислав Драгутиновић“ од 20 сати у овој установи културе. Већ сутра, љубитеље сликарстава очекује традиционални део програма Културног лета „Корак у боји“, који ће прокупачки сликари, заједно са својим суграђанима, реализовати у бид зони, сликајући на великом платну. Овај програм почиње у 10 сати.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*