Лидија Јовановић из Прокупља, победница на светском такмичењу лепоте


Лидија Јовановић из Прокупља, чланица модне Агенције СНОБ је у суботу 15.06.2024 постала победница на светском такмичењу, 10-тој јубиларној манифестацији МИСС ГРАНД СЕА ЊОРЛД 2024.

Манифестација је одржана у Бугарском граду Пловдив, у екслузивном хотелу ИМПЕРИАЛ бy Радиссон. Пловдив је иначе познат као најстарији град у Европи, основао га је отац Александра Великог, и назван је Пхилиппополис.

На манифестацији од 10 јуна, такмичило се 36 одабраних девојака у категорији МИСС. Свака од њих је представљала своју државу.

Поред ове категорије, публика је видела и категорије МИСС ЦЛАССИЦ (даме старости 30+) и МИСТЕР, тако да је укупно било близу 100 такмичара.

У жирију су били национални директори и организатори манифестације, као и менаџери спонзорских компанија.

Све учеснице су имале обезбеђене шминкере и фризере, а у саветима и наступима им је помагала кореограф Викторија Арсова.

Иако је била жестока конкуренција на такмичењу, обзиром да су биле девојке из целог света, и свака је на свој начин лепа, а притом другачија, менаџер Милан Ракић није сумњао у победу наше Лидије.

Лидија је, иако јој је ово прво такмичење и први наступ на модној писти, наступила са великим ентузијазмом и префесионалношћу, увек насмејана, искрена, веома фотогенична, самим тим је очарала и жири и присутну публику, и тиме показала да наша држава има најлепше и најбоље девојке, и тако је освојила прво место.

Друго место је освојила девојка из Бугарске, док је треће место освојила девојка из Суринама.

Милан Ракић, који је био и званични фотограф манифестације, добио је признање за најбоље националног директора.

Лидија је у току припрема и на самом финалу добила бројне интернационалне понуде од менаџера који су присуствовали, између осталог и да буде специјални гост на следећем такмичењу ове манифестације које ће се одржати у Индији.

Лидијин задатак је да наредних 365 дана достојно представља манифестацију, и наравно нашу Србију, нашу Топлицу и наше Прокупље, као и матичну модну Агенцију СНОБ.

Наша победница Лидија се захваљује свима који су јој давали подршку током такичења, и жеља јој је да Прокупље направи такмичење Избора за Мисс Топлице, како би показали да имамо још лепих и згодних девојака. Како је навела, драго јој је што је представљала Србију на овако дивној манифестацији, и што је стекла нова познанства и ново искуство. Победу није очекивала, али ово је лепо изненађење и признање за њен 20-ти рођендан који је 20.06.2024.

Фотографије са манифестације биће постављене на порталима https://mmgrandseaworld.com/ i https://www.facebook.com/MMGrandSeaWorld

 

Оргнизатор манифестације је Цхавдар Арсов , директор Петар Тодоров.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*