Млади добровољци у Прокупљу помогли Хамеуму у дезинфекцији објеката и шеталишта

 
Неколико десетина волонтера, пружило је синоћ помоћ екипама Јавно-комуналног предузећа „Хамеум“ у дезинфекцији виталних објеката и БИД зоне у Прокупљу. Акција је спроведена у складу са препорукама кризног штаба и епидемиолога, а млади су још једном показали колико су хумани, и колико воле и брину о свом родном граду.
Млади добровољци Марија Ђоровић Митић, Марко Симић, Јована Радошевић, Ивана Филиповић, Милена Тодосијевић, Јелена Анђић, Оливера Цакић, Слађан Вуксановић, Анђела Момчиловић, Милош Стаменковић, Александра Цветковић, Валентина Стоиљковић, Милош Васиљевић, Стефан Вујадиновић, Стефан Kостић, Емилија Ристић, Данило Ераковић, Марко Миленковић, Ивана Лукић, Данијела Пејчић, Павле Богдановић, Ивана Миладиновић, Александар Миленковић, Марија Миленковић, Јелена Ивановић, Иван Бакић, Милан Тодоровић, Стефан Ђорђевић, Иван Ивановић, Александар Брцановић, Никола Симић, Божидар Страхинић, Александар Петковић, Владимир Миленковић, Невена Радовић Митић, Вељко Kоцић, Јелена Мазић, Стефан Петровић, Срђан Симић искористили су прилику и да апелују на баке и деке да не излазе из својих домова, како би сви заједно, удруженим снагама, победили опаку болест која тренутно хара Србијом и светом.
-Наши старији суграђани ће дати највећи допринос у борби против вируса корона, ако не излазе из својих домова и поштују препоруке Владе Србије и кризног штаба. Требате вашој деци и унуцима, сачувајте се због нас, поручили су млади добровољци бакама и декама.
Овакве и сличне акције, уз учешће све већег броја волонтера, биће настављене и наредних дана.

1 Коментар

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*