Одбојкаши Топличанина: Спремни смо да наставимо победнички низ!

Одбојкаши Топличанина, у оквиру наставка првенстваДруге лиге Исток, гостују у Нишу, где се састају саекипом Ниш 2, у суботу, са почетком у 12 часова. ИзТопличанина поручују да су спремни да наставепобеднички низ јер у досадашњем првенству имајумаксималан учинак, односно све победе. МОК Топличанин 97 у оквиру истог кола дочекује у суботу, од 20 часова, Врање.

Рукометаши Топличанина, у оквиру наставкапрвенства Супер Б лиге, дочекују Прибој. Утакмица јена програму у суботу, са почетком у 18 часова. Ово је, након неколико несрећних пораза, изузетно важнаутакмица за РК Топличанин који би евентуалномпобедом побегао са дна табеле.

Након изненађујућег пораза у прошлом колу од Пиротана свом терену, рукометашице Топличанина путују у Врбас, где се састају са истоименом екипом. Овај мечигра се у суботу, са почетком у 20 часова. Пре овогкола, Врбас је на 4. месту са 14 освојених бодова, докје Топличанин на 8. месту са седам бодова.

Кошаркаши Прокупља, у оквиру 10. кола Прверегионалне лиге Исток, у суботу, од 18 часова, играју у Владичином Хану са КК Морава. Након пораза у прошлом колу, ово је прилика да се поправи утисак и освоје нови бодови.

У женској одбојкашкој лиги, Топличанин 2002 дочекујеОК Топличанин, док ЖОК Топличанин гостује у Лебану.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*