Пакетићи за децу из социјално угрожених породица

Градско веће Прокупља, које је данас по први пут заседало од када је Прокупље и званично добило статус Града, разматрало је и усвојило више одлука које ће бити упућене Скупштини на усвајање. Тако ће грађани Прокупља већ крајем године осетити бољитак који им доноси статус града.

Према наводима члана Градског већа за социјалну заштиту, Маје Башић, на данашњој седници донет је закључак о финансирању новогодишњих и божићних пакетића за децу из социјално угрожених породица.

ове године, деца из социјално угрожених породица и слабијег материјалног стања, узраста до 12 година, добиће празничне пакетиће.Прошле године, Општина Прокупље је пакетићима обрадовала око 1000 малишана, тако да се традиција наставља и ове године, казала је већница Башић и додала да ће за пакетиће бити издвојена средства из градског буџета.

Градоначелник Прокупља, Александар Симоновић, овом приликом је истакао да ће статус града донети бољитак свим грађанима

Драго ми је да смо почели од наших најмлађих суграђана, јер смо  прво за њих издвојили средства из градског буџета. За најмлађе припремамо изненађење поводом новогодишњих и божићних празника, истакао је градоначелник Прокупља Александар Симоновић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*