Попуњени сви капацитети у одмаралишту “Бели Камен”


Сви смештајни капацитети у одмаралишту “Бели Камен”, које располаже се 40 лежајева, тренутно су попуњени. Летње припреме су у току, те се овде налазе гимнастичари из Прокупља и Ниша.
Одмаралиште, које се налази на надморској висини од 958 метара, од Прокупља је удаљено 18 километара, и у саставу је Туристичко спортске организације.
-Непосредна близина Прокупља, нетакнута природа, пријатна температура током врелих августовских дана, квалитетна исхрана и љубазност особља и мештана су разлог што гимнастичари поново долазе у наше одмаралиште, изјавио је директор Туристичко спортске организације Братислав Лукић и додао да су овде недавно боравили и чланови Удружења за помоћ ментално недовољно развијеним особама из Лесковца.
Он истиче да су свој боравак у одмаралишту до краја августа најавили многи домаћи туристи.
Да млади гимнастичари имају добре услове за припреме и дружења, потврдио нам је и тренер Гимнастичког клуба “Топличанин” Предраг Младеновић.
-Овде су сада идеални услови за припреме спортиста. Захваљујући лепом времену, непосредној близини терена за мале спортиве, план и програм припрема у потпуности реализујемо, рекао је он и додао да се, поред припрема, деца и друже, организују разне културно-забавне активности…
Током свог боравка, деца ће посетити и опсерваторију на Видојевици и Етно село “Бели Камен”.

?????????????????????????????????????????????????????????

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*