Представници Града Прокупља приредили пријем за новинаре


Градоначелник Прокупља Александар Симоновић, члан Градског већа за информисање Драгана Митровић и шеф Одсека за информисање и протокол Града Прокупља Иван Петровић, приредили су данас новогодишњи пријем за новинаре писаних и електронских медија из Прокупља и Топлице.
Градоначелник Прокупља, захвалио се новинарима на досадашњој сарадњи, и нагласио да верује да ће она бити подигнута на већи ниво.
-Захваљујући овој сарадњи, грађани су били правовремено и тачно информисани о раду локалне самоуправе и свему ономе што је од велике важности за њихов живот и рад. Надам се да ће сарадња бити подигнута на већи ниво, казао је Симоновић.
Градоначелник је новинарима пожелео успеха у даљем раду, и много добрих вести, у интересу свих грађана.
Новинари су ову прилику искористили да питају градоначелника о томе шта је то најважније што ће у овој години градска власт учинити, како би се створили још бољи услови за живот грађана.
-То је свакако почетак радова на изградњи нове Болнице, почетак градње нове Индустријске зоне, изградња новог обданишта, реконструкција зграде Гимназије. Предстоје нам радови на изградњи модерне пијаце, рестаурација утврђења на Хисару, казао је Симоновић.
И члан Градског већа, Драгана Митровић, захвалила се новинарима на сарадњи, која је, како каже, била одлична у претходној години.
-Настављамо истим темпом, ту сам за сва ваша питања. Искористила бих прилику да вас позовем, да вечерас сви заједно испратимо дочек православне Нове године у центру града, истакла је она.
За новинаре, представници Града Прокупља обезбедили су и пригодне поклоне.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*