Природом против вишка триглицерида у крви

Триглицериди представљају врсту масти ( липида ) у организму. Када особа уноси храну, калорије које организамне искористи претвара у масти ( триглицериде ) и складишти их.

Касније, између оброка, организам ослобађа триглицеридекако би се тело снабдело енергијом.

Висок ниво холестерола у крви кључни је фактор за развојсрчаних обољења, која узимају три пута више живота неготумор дојке и два пута више од рака плућа. Добра вест је даје смањење холестерола најважнија ствар коју можете даурадите како бисте смањили ризик по здравље.

Кад се у организам уноси више калорија него што јепотребно, триглицериди се нагомилавају, а резултат тога јевисок ниво ових масти.

Преједање и слаба физичка активност нису једини узроквисоког нивоа триглицерида. Оно што углавном доводи дотаквог стања јесте лоша исхрана ,као сто је на пример брзахрана и једноличан начин исхране а такође и здравственипроблеми као дијабетес типа 2, хипотиреоза, болестибубрега ,пушење ,алкохолизам.

 

Како се ослободити виска триглицерида у крви, може битивеома тешко питање и обично изискује мукотрпно и упорнолечење, зато је најбоље да се таква појава на време спречиправилном исхраном и добрим навикама. Међутим, ако дотога ипак дође природа нам и за то нуди лек.

 

Први рецептДрењине: 1 килограм дрењина прелити са 1 литром комове ракије, оставити да одстоји 40 дана, затимпроцедити. Свакога јутра на празан стомак попити по једнумалу чашицу од ракије.

 

Други рецептЦрни лук: Свако вече пре спавања у 1,5 длводе потопити једну мању главицу црног лука који требапретходно засећи како би могао да у води испусти сок, јошје боље преполовити га на пола. Сутрадан ујутру лукизвадити и бацити а воду у којој је стајао попити, такође напразан стомак. Овако поступати свакога дана а лечење траје40 дана.

 

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*