Прокупачка Болница у изградњу нове ограде уложила око 400.000 динара

 

Прокупачка Општа болница „Др Алекса Савић“, уложила је око 400.000 динара сопствених средстава у изградњу дела оштећене дворишне ограде, саопштили су данас из те здравствене установе.

Како су нагласили, ради се о делу болничке ограде према Железничкој станици, која је потпуно уништена у невремену које је недавно захватило Прокупље.

-Јак ветар, праћен кишом, тада је оборио сабла из дрвореда крај пута, те је ограда потпуно уништена, казали су у Болници и подвукли да након тога није било дилеме да се оштећена ограда због безбедности мора хитно уклонити.

-Поломљена стабла су посечена, а остаци старе руиниране ограде потпуно уклоњени, нагласили су у Болници.

Према њиховим речима, терен је очишћен и све је спремно за почетак радова на постављању металних стубова и нове болничке ограде.

-Грубе радове и постављање металних стубова обавља предузеће „Тасић КОП“, а постављање ограде и уређење простора Техничка служба прокупачке Опште болнице, казали су у Болници.

Такође су нагласили да ће се са овим радовима наставити и даље, као и да се у догледно време планира и изградња болничке ограде у делу од Историјског архива Топлице према Одељењу патологије.

-Овим радовима, решиће се делимично проблем комплетног ограђивања болничког простора, што нам је циљ, па ће се тако, са улазном рампом на капији и безбедносним камерама, знатно подићи безбедност у болничком кругу, казали су из Опште болнице “Др Алекса Савић” у Прокупљу.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*