РЕЧ НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА И ПРЕДСЕДНИКА ГО СНС ПРОКУПЉЕ ДОЦ. ДР ДАРКА ЛАКЕТИЋА

-Сви пројекти чија реализација је у току, као и они који тек треба да се реализују у нашем граду, од великог су значаја за грађане. Измештање Опште болнице, Индустријска зона, нова Зелена пијаца, рестаурација утврђења на Хисару, реконструкција и уређење улица у граду и околним селима, реконструкција предшколских и школских објеката, установа културе… све ће то допринети да грађани боље живе, да не напуштају своја огњишта већ да овде, у свом родном месту, раде и брину о својим породицама.

Поред многобројних пројеката који ће допринети бољитку у граду, локална самоуправа велику пажњу поклања најмлађим житељима Прокупља, те се тако издвајају знатна средства за прво, друго и треће дете, а ове године, по први пут, сви прваци добили су од Града, поред традиционалних поклона у виду ранчева, мајица и качкета, и бесплатне уџбенике. Град Прокупље финансира и вантелесну оплодњу. Домаћинским пословањем и уштедама, остварен је вишак у буџету, тако да је локална самоуправа, послала 180 ученика на море.

Ово су само неки од разлога зашто локална самоуправа, Влада Републике Србије и председник Александар Вучић имају пуну подршку Градског одбора Српске напредне странке Прокупље.

5 Коментара

  1. Održiva budućnost postoji za one koji su spremni da menjaju i isprave ono što je nekad bilo loše. Kroz projekte koji se pripremaju i treba da se realizuju u narednom periodu poboljšace se život građana Prokuplja i Toplickog okruga. Realan strateški razvoj grada Prokuplja kroz investicije, velike razvojne projekte, ali i izgradnja onih manjih projekata na koje se čekalo decenijama a koje su podjednako važne za svakodnevni život .Sve pohvale za rad rukovodstva opstine, novac ce otići na pravo mesto, to je ono sto je najbitnije za sve nas!!!

  2. Održiva budućnost postoji za one koji su spremni da menjaju i isprave ono što je nekad bilo loše. Kroz projekte koji se pripremaju i treba da se realizuju u narednom periodu poboljšace se život građana Prokuplja i Toplickog okruga. Realan strateški razvoj Grada Prokuplja kroz investicije, velike razvojne projekte, ali i izgradnja onih manjih projekata na koje se čekalo decenijama a koje su podjednako važne za svakodnevni život .Sve pohvale za rad rukovodstva opstine, novac ce otići na pravo mesto, to je ono sto je najbitnije za sve nas!!!

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*