Санација удaрних рупа на подручју Прокупља

 

 

Радови на санацији ударних рупа на подручју града Прокупља почели су пре неколико дана, а за ту намену из градског буџета издвојено је око 20 милиона динара.

Како је саопштено из ЈП за урбанизам и уређење Града Прокупља, које обавља послове надзора, крпљење рупа завршено је у улици Ратка Павловића, на деоници од семафора до центра града.

У току су радови на делу пута од Аутобуске станице до подвожњака, а након тога настављају се на целом подручју насеља Гарић и центра града, а предвиђено је да буду завршени за месец дана.

Према речима надлежних, центар града такође је обухваћен овим пројектом, а почеће се од Хајдук Вељкове улице, Кнез Михајлове, Косовске, Стархињића Бана, као и свих других са оштећеним коловозима. Тиме ће бити омогућени безбеднији услови за кретање возила и пешака, јер се ради о најфреквентнијим и најнасељенијим улицама.

У оквиру радова на санацији удраних рупа, у наредном периоду биће саниране рупе и на сеоским улицама и путевима, како би сви грађани имали уређену путну инфраструктуру и квалитетне услове за живот и рад.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*