Слатке мале ствари

Кад је накит у питању, свестраност је оно што се тражи.Најлепши су комади који додају то нешто ефектно у целокупан изглед наше дневне одеће, а и коктел хаљине, вечерње хаљине. Комади који изгледају потпуно упарени са свим модним комбинацијама.

преузето са : Vesti.rs

Можда већ знате да су бисери посебна слабост жена, али главни разлог што су потпуно опседнуте тим комадима накита, јесте тај што са тим детаљима још више осећате да сте женствене и гламурозне, али ипак оштре, модерне и благо побуњене исто време. Још један разлог што их жене толико воле јесте тај, што су жене у већини случајева обожаватељи накитног слоја, а ти делови изгледају одлично одвојено или комбиновани заједно, за драматичнији изглед.

И не знам за вас момци, али када је у питању накит, драматично увек побеђује у женској књизи! Последње, али свакако не мање важно, чињеница је да их жене носе с фармеркама и мајицама, као и на коктелима.

Савршен поклон за сваку даму од стила. Мислимo да нема ничег лепшег што ће свакој жени поправити расположење у тренутку. Блистаће управо као и ваш поклон!

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*