Спортски, а опет елегантно и шик

Спортски али шик! Мислим да су то савршене речи за опис изгледа који је у исто време и спортски, а уједно и елегантан. Очигледно је да се опсесија за овим стилом наставља, а сада се протеже далеко изнад  блејзера, јакне и капута. Када сам уочила ове плетене џогер панталоне, то је дефинитивно била љубав на први поглед. Апсолутно обожавам спортски појас, жлебове и зелене траке на бочним странама. Шта могу да кажем, ја сам тотално опседнута овим детаљима.

Ако одлучите да их упарите са зеленим џемпером, који елегантно пада на рамена, и даље је прилично кежуал, али отворена рамена одузимају спортски изглед панталонама, како би створили савршену равнотежу! Светло, весело и забавно, то је дефинитивно једно од оних класичних упаривања које никад не излазе из моде. Некако се осећате свеже и ново кад год обучете ову комбинацију, и засигурно ћете бити у центру пажње.

Што се тиче обуће, бела обућа иде са свиме, некако успева да буде потпуно у тренду јер делује сјајно са летњом гардеробом и светлијом палетом боја, али додаје само један додир глади вољеном лету, и пркоси сивим зимским оклопима.

Ако нисте до сада ,засигурно ћете заволети овај стил.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*