Савршена хаљина за вас ако сте гост на венчању

Oво је савршена свадбена хаљина.

Не знам зашто, али сматрам да је тако тешко пронаћи хаљине за венчања. Увек сам проналазила дивне хаљине, али ова заузима прво место међу њима. Такође сам открила да позивнице за венчање често захтевају кодове за одевање, такозвани дрес код.

Чим сам је угледала у излогу продавнице, одмах сам помислила: „Носим ово на свако венчање овог лета.“

Ова хаљина се може носити на разним другим дешавањима, од коктела до вечерњих излазака. Волим да имам изговор да купим хаљину за фантастичан догађај, али постоји нешто што се може рећи о ношењу хаљине која вам пружа читав спектар покрета. Ако, можеш играти у њој, то је још једна њена предност.

По бонтону, бела хаљина на свадби може бити само на младој, за остале гошће бела је ,,забрањена боја“.

У питању је ипак летње венчање и не морате се,,забарикадирати“ у гломазне, превише гламурозне и формалне моделе свечаних хаљина. Бирајте романтичне, опуштене, нежне , сведене моделе. За ову свечану прилику идеалне су лежерне, широке и лепршаве летње хаљине, у којима се само назире силуета или пак уске и кратке, у којима ће ваша линија, деколте и ноге перфектно доћи до изражаја.

Можете се одлучити за свечаније моделе макси хаљина или пак, и оне нешто једноставније, које можете ефектно заокружити модним детаљем, као што је накит или блејзер.

Ваш савршени, тренди избор биће хаљине у воланима, са прорезима за рамена, који су невиђени хит ове сезоне (тзв. “цолд схоулдер”) или модели “офф-тхе-схоулдер”, у којима ће линија врата, рамена и леђа бити у првом плану.

аутор, Соња Пешић

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“14″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*