Станари Дома ученика код председника Општине

Поводом обележавања Дечије недеље, председник Општине Прокупље Александар Симоновић приредио је пријем за запослене и кориснике Дома ученика средњих школа.

Председник Симоновић је упознао директорку Дома Јелену Вуковић, васпитаче и ученике прокупачких средњих школа са радом и активностима које спроводи локална самоуправа.

– Дом ученика средњих школа је понос града. Са својим садржајима, школским и ваннаставним активностима, али и одличним успехом деце, станара Дома, налази се у самом врху у Србији. У разговору са директорком Вуковић, васпитачима и средњошколцима, уверио сам се да у установи све функционише у складу са планираним програмом, изјавио је Симоновић и додао да му је драго што су деца одлични ђаци у својим школама и што им Прокупље, након завршетка школовања, остаје у најлепшим успоменама.

Он је нагласио да му је драго што ће ова васпитно-образовна установа наредне године прославити јубилеј.

– Знајући рад директорке Јелене Вуковић сигуран сам да ће 60 година успешног рада и постојања установе бити обележено на најбољи могући начин, рекао је Симоновић и подвукао да је локална самоуправа увек спремна да помогне у раду ове установе из разлога што је она сада постала место за најбоље ђаке из многих крајева са југа Србије и што је Прокупље, поред осталог, управо постало препознатљиво по овом Дому.

Директорка Јелена Вуковић је истакла да је од постојања установе ово први пут да се организује пријем код председника Општине Прокупље.

– Изузетно је пријатно и импонује када са великим поштовањем и одушевљењем причамо о установи. То нам даје још већу енергију и мотив да свој рад са децом подигнемо на виши ниво, изјавила је Вуковић и додала да су у склопу обележавања Дечије недеље у Дому организоване многе спортске и културне манифестације.

Према њеним речима, организовањем пријема од стране председника Општине Прокупље Александра Симоновића деца су осетила да су прихваћена у овом граду.

Станари Дома ученика председнику Симоновићу поклонили су слику коју су сами насликали.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*