Стихови и музика за Прокупчане


Дом културе „Радивој Увалић Бата“ и Књижевна омладина Прокупља, која дуги низ година постоји и ради у оквиру њега, вечерас организују другачије, али једнако интересантно књижевно вече, као и многа пре.
-„Дечаку из воде“ треба поклонити пажњу, рекла нам је овим поводом председник Књижевне омладине Прокупља, песникиња Ивана Ђурковић.
Она је заједно са децом, младим песницима, припремила програм, којим ће бити обележена 25-годишњица смрти Милана Младеновића, стихотворца и фронтмена групе „Екатарина Велика“.
Музичко-поетско вече, које ће бити одржано вечерас у 19 сати, другачије је, јер ће се дешавати у „Art Pub Black Fox“, у нашем граду.
Тематско вече, под називом „Сутра је оно што ће бити ко зна када“, примамљиво је једнако и за оне који воле добру музику, али и добар стих. Чланови Књижевне омладине Прокупља, овај пут су тражили надахнуће у стиховима Милана Младеновића, зато што, како они кажу, а стихови потврђују „једино он промени свет до краја песме“.
Прокупачки Дом културе, позива све љубитеље доброг стиха и поштоваоце овог ствараоца, да дођу и уживају у овом књижевном сусрету.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*