Техничка школа богатија за нове компјутере и лаптопове

-Унапређење образовног процеса, један је од стратешких циљева школа, изјавила је директорка Техничке школе „15. мај“ у Прокупљу Биљана Миленковић и додала да се скоро сваке школске године услови боравка и рада ученика и професора подижу на већи ниво.

Захваљујући Министарству просвете, науке и технолошког развоја, Школа је купила 11 лаптопова, седам компјутера са мониторима, један пројектор и скенер са штампачем. Вредност купљене опреме је 600.000 динара.

Директорка Миленковић је рекла да ће од наредне школске године, професори лаптопове користити за вођење електронских дневника, док ће компјутере користити ученици свих образовних профила.

-Пре две године, Министарство просвете је за опремање кабинета за рачунарство, када је купљено 10 компјутера са мониторима, издвојило 400.000 динара. Исто тако, недавно је урађена и дренажа на делу Школе и адаптиране подрумске просторије које су стално биле под водом, изјавила је Миленковић и додала да су они протеклих дана организовали посету ученика завршних разреда прокупачких основних школа, где су их упознали са образовним профилима који постоје у Техничкој школи.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*