Уређена Ђуревачка улица: безбеднији пут и лепши изглед насеља

Ђуревачко насеље, једно од највећих прокупачких насеља, недавно је добило много лепши изглед, а житељи овог дела града сада имају много боље и безбедније услове за живот.

Како истичу, растиње је уклоњено а пешаци и возачи сада могу да одахну.

-Захваљујући локалној самоуправи, многе улице у нашем насељу су по први пут асфалтиране, што нам је свима олакшало живот и рад. Овде се људи баве пољопривредом, недалеко од кућа су нам баште и њиве, тако да нам уређени путеви много значе. Сада су радници „Зеленила“ отклонили сав шут и растиње са обе стране Ђуревачке улице, чиме је прегледност пута и безбедност за одвијање саобраћаја и кретање пешака много већа, а и насеље је лепше, кажу задовољни мештани.

Јавно-комунално предузеће „Хамеум“, у оквиру којег је и радна јединица „Зеленило“, користе повољне временске прилике да грађанима обезбеде што боље услове за живот у свим деловима града. Поред редовног одржавања зелених површина и паркова у центру града, нису занемарена ни удаљена градска подручја, јер сви грађани општине Прокупље заслужују да имају подједнако добре услове за живот. Захваљујући ангажовању запослених у овом предузећу, на време су уређени градски дрвореди и паркови, што значи да град Прокупље спремно дочекује предстојећи зимски период.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*