Видим црвено

Све што видим недавно у часописима, на црвеном тепиху, на улици и на Инстаграму је црвено. Црвена је увек елегантна, али ове сезоне је неизоставна на сваком комаду одеће.

Жене ми све време кажу да не могу да обуку црвено. Кажу да не изгледају добро у црвеном, превише је упадљиво оне не желе да скрену пажњу на себе … Да ли су у праву? НЕ! Верујем да је црвено ласкаво свакоме. Па шта је тајна за ношење црвене боје?

Црвена долази у толико различитих нијанси од труле вишње, корала, до руже и бургундија боје,тј.боје црног вина. Дакле, како одредите које боје најбоље изгледају на вама? То може бити једноставно, можете питати пријатеље и породицу или приметити када примате комплименте док носите црвену боју.Или ако желите да се мало детаљније позабавите овом темом, сазнајте да ли имате топлу, хладну или неутралну подлогу коже. Ево два корисна савета која објашњавају како да утврдите које боје изгледају најбоље на вама . Али ако стварно желите да је исправно урадите, направите анализу боје од стране професионалца. Новац је добро потрошен. Носећи боје које су вам бесплатне, може вам бити разлика између изгледа где својом појавом одајете утисак уморне и безизражајне особе која изгледа живахно и својом појавом плени.

На пример, не изгледам добро у плавој црвеној или бордо, али наранџасто или топло црвено је савршено за мене. Ако желим да носим плаво црвено или бордо, нећу га носити близу мог лица, већ у мојој додатној опреми.

Свако може имати црвено у својем гардероберу. Ако сте неодлучни, пробајте да носите црвену ципелу или можда црвени шал, или ипак светло црвени лак за нокте? А ништа није елегантније од црвеног кармина. Мислим да је један разлог због којег се жене двоуме око ношења црвеног ружа тај што оне носе погрешну нијансу за њихову боју тена.

Ако вам је удобно носити црвену боју, носите је од главе до пете. То је запањујући изглед.

Чула сам да су жене рекле да се осећају боље када обуку црвено, и знам да има нешто у томе. Када се осећам уморном и треба ми мало јаче самопоуздање, потражићу нешто што је црвене боје.Може бити комад гардеробе,обућа,аксесоар,или шминка. Оживљава. Снага црвене боје не може бити прецењена.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*