Међусобно разумевање

Дом за смештај и негу старих лица у Прокупљу остварује изузетно добру сарадњу са многим удружењима и организацијама, како би својим корисницима обезбедио што боље услове за боравак и живот у овој установи.

Како су и сами установа која је захваљујући бројним донацијама успела да унапреди свој рад, Удружење оболелих од мишићних и неуромишићних болести за Топлички округ у оквиру којег ради Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју „Сунце“, настоји да захваљујући сарадњи са сродним организацијама обезбеди донације и упути их онима којима је најпотребнија. Секретар овог Удружења, Драгослав Петровић каже да је велико задовољство када можете да помогнете другима и када део свог поклона издвојите за друге.

Тако је ово Удружење  за кориснике Дома за смештај и негу старих лица у Прокупљу обезбедило донацију којој су се корисници веома обрадовали, а реч је о гардероби која ће им користити у предстојеће хладније дане. Оно што је још вредније од саме донације је сазнање да неко мисли на њих и да жели да им упути лепу реч и тренутак пажње.

– Захвални смо Удружењу на овој донацији и на посетама нашим корисницима, као и свима који  нам долазе и труде се да живот у Дому учине садржајнијим.  Захвални смо и ученицима прокупачких школа који нас често посећују, члановима других удружења, бројним сарадницима, рекао је директор Дома старих Небојша Вукадиновић.

Захваљујући међусобној сарадњи, ова установа је недавно уступила део своје механизације ЈКП „Хамеум“ на коришћење током реализације великог пројекта изградње спомен парка Гвозденом пуку, што показује да су прокупачке установе и предузећа јединствени када су у питању интереси грађана Прокупља.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*