У наредном периоду још боља сарадња

Председник Скупштине општине Прокупље Дејан Лазић, заменик председника Општине Прокупље Мирољуб Пауновић и члан Општинског већа Милица Ерић посетили су Дом за смештај и негу старих лица „Прокупље“.

Вршилац дужности директора установе др Небојша Вукадиновић информисао је руководство локалне самоуправе о активностима које се спроводе у Дому.

– Захваљујући Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања  обновљен је намештај у у трпезарији коју свакодневно користи 124 лица смештених у овој установи , рекао је Вукадиновић и додао да ће се покренути и иницијатива за уређење великог парка са различитим садржајима.

За ове намене ресорно министарство издвојило је 430.000 динара.

Он је посебно нагласио добру сарадњу са локалном самоуправом која је увек излазила у сусрет за пружањем различитих видова помоћи.

– Брига о старима у Прокупљу спроводи се на различите начине. Свој допринос људи трећег доба дали су у изградњи наше земље. То никада не сме да се заборави. Због тога локална самоуправа настоји, не само да настави сарадњу са Домом , него да је унапреди и прошири, изјавио је Пауновић и додао да ће они подржати све активности и планове ове установе.

Према његовим речима Општина Прокупље, у складу са својим надлежностима, ће помоћи изградњу парка у кругу Дома који ће својим различитим садржајима обогатити и побољшати услове живота, не само корисника установе, већ и грађана нашег града.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*