Председник Општине Прокупље пожелео срећан почетак нове школске године

Драги ђаци Прокупља, срећан вам полазак у школу!

Нека вам сваки следећи дан у вашој школи, од данас и вашој другој кући, буде безбрижан и радостан. Желим вам да с лакоћом савладате школске лекције  и стекнете нова знања. Негујте радозналост и креативност, будите упорни и вредни и не одустајте ни пред једном тешкоћом. Пред вама је сигурно још једна дивна година у којој ћете стварати успомене, вреднe сећања целог живота.

Нека вам све године у основној и средњој школи буду разиграна и весела игра, која ће се састојати од учења и дружења. Заједно са вашим учитељима, наставницима, професорима и родитељима и ми ћемо вам бити подршка. Усвајајте ново градиво, стичите пријатеље, вредно и марљиво радите, па ће вам оцене бити награде а не циљ.

Не заборавите ни на игру, забаву и дружење јер ћете уз њих, сваки задатак лакше решити. Уверен сам да ћете израсти у добре девојчице и дечаке,  девојке и младиће јер ви сте будућност нашег града, она која нам је најпотребнија.

Срећан вам, још једном, полазак у школу драги ђаци и нека вам сваки корак буде безбедан и лак као и свим полазницима Предшколске установе Невен, каже се у честитки председника општине Прокупље Александра Симоновића.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*