1. У брашно додајте со и промешајте. Разлијте јаје,наспите воду и замесите глатко тесто. Немојте предуго месити,само добро сједините и оставите тесто мало да одстоји на топлом месту.
2. За фил изрендајте купус, па га пропржите заједно са исецканим црним луком и зачините по укусу.
3. Одлежено тесто подели на пет јуфке,сваку поново премесите,па их редом разваљајте олагијом уз обавезно посипајте брашном . Koре треба да буду тање.
4. Једну развијену кору премажите радтопљеном машћу, па је нафилујте,преклопите бочне ивице центиметар-два- и из пет-шестпута заролајте. Пажљиво је пребаците у средину подмазане тепсије,па на њу настављајте остале нафиловане коре.
5. Премажите питу машћу и пеците је на 220 степени око пола сата или док кора лепо не порумени.
Толико је дијеталних режима исхране који предлажу заступљеност ове намирнице у оквиру оброка, поготово када је у питању доручак, и то дефинитивно није без разлога. Постоје докази на темељу бројних медицинских истраживања, који редовну конзумацију […детаљније…]
Амерички научници пронашли су неуролошко и органско објашњење за оно што се неодређено зове “унутрашњим гласом” и што сматрамо делом интуицијом, делом инстинктом, а делом провиђењем. Колико год је тешко “ухватити” унутрашњи глас и […детаљније…]
Драги мушкарци, а и припаднице лепшег пола, „стомак“ је у глобалу проблем који мучи већину популације, а разлог се заправо крије у дневним малим грешкама и навикама које правите и којих се, наравно, лако можете […детаљније…]
Буди први са коментаром